Sursøt svinewok
15 min
Ingredienser:
- Rapsolje (ca 2 ss, steking)
- 400 g Svinekjøtt
- 1 ss finhakket frisk ingefær
- 1 gulrot i strimler
- 1 vårløk, finhakket
- 2 Tomater i tynne skiver
- 1 Eple i terninger
- ½ rød chilli finhakket
- 2 dl ananasjuice
- 2 ss Glutenfri kikkomann soyasaus
- En klype salt og pepper
Slik gjør du:
- Varm opp en stekepanne med olje på høy varme.
- Legg i svinekjøttet, ingefær, gulrøttene og løken, la dette surre ca 1 minutt.
- Tilsett eple, chili og tomater og rør dette inn sammen med svinekjøttet, la dette surre i ca 2 minutter.
- Hell ananasjuicen, soyasausen, salt og pepper i pannen.
- La woken surre i ca 2 minutter på middels høy varme før du serverer.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no