Eksotisk tunfiskwrap
15 min
Ingredienser:
(2 personer)
- 170 g tunfisk
- 2 fullkorns tortillalomper/ havrelomper
- Salat
- 50 g fullkornsris
- 1 avocado, skåret i 10 skiver
- 1 gulrot, kuttet i fyrstikker
- 2 ss kesam mager
- 1 ss chilisaus
- 12 tannpirkere
- 4 ss glutenfri kikkoman soyasaus
Slik gjør du:
- Bland tunfisk, kesamog chilisaus i en mellomstor bolle.
- Bland ris og avokado i en liten bolle.
- Legg tunfiskblandingenjevnt fordelt over to lomper
- Legg så risen og avokadoen som et lag over tunfisken og legg gulrotfyrstikkene på langs over lompen.
- Rull sammen lompene og skjær opp hver av tortillaene i 6 deler. Hold hver del sammen ved å stikke en tannpirker igjennom hver skive.
- Bruk soyasaus i en egen skål som dipping ved siden av wrapen, server.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no