Ost og skinkewraps
5 min
Det klassiske skinke- og ostepålegget har mange bruksområder. Wrap det sammen og server som en forrett eller lunsj.
Ingredienser:
- 2 store grove tortillalomper / havrelomper
- 50 g spinat
- 50 g salat
- 1 paprika i staver
- 1/2 agurk i staver
- ½ sitron
- 6 osteskiver
- 4 ss Kesam mager
- 6 skiver kokt skinke
- 12 tannpirkere
Slik gjør du:
- Smør kesamen på lompene.
- Legg på den kokte skinken.
- Legg et salat-, paprika-, agurk-, ost- og spinatlag over skinkebitene.
- Press sitronsaft over lompene.
- Rull lompene sammen og sett 6 tannpirkere i hver lompe med jevne mellomrom.
- Skjær lompene opp mellom hver tannpirker og legg skivene på en tallerken.
- Server.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no