Tacowrap
15 min
Prøv en ny og spennende vri med tacowraps av maislomper som gratineres i ovnen! Smaker like godt som den tradisjonelle tacoen og er full av gode smaker.
Ingredienser:
(2 personer)
- 1 pakke kyllingkjøttdeig /karbonadekjøttdeig
- 1 pakke tacokrydder
- 4 maislomper / Spelt tacolomper (finn oppskrift på mailslomper her)
- ½ pakke revet ost
- 6 ss tacosaus (sukkerfri)
- Tomater
- Agurk
- Salat
- Mais
Slik gjør du:
- Forvarm ovnen på 175 grader.
- Stek kyllingkjøttdeigen til den blir gjennomstekt.
- Varm lompene i ovnen i 5-10 minutter.
- Tilsett tacokrydderet og 1 dl vann.
- La dette stå å koke til vannet har trukket inn i kjøttet.
- Legg kjøttet i lompen sammen med grønnsakene og tacosausen.
- Dette rulles sammen og legges i en ildfastform.
- Strø ost over lompene, sett den ildfasteformen i ovnen på 175 grader og la lompene steke til osten smelter.
- Server.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no