Lasagne med squash
45 min
Prøv en supersunn variant av den italienske favoritten! Lasagne med squash gir en saftig og fyldig smaksopplevelse og er en sikker vinner på middagsbordet.
Ingredienser:
- 1 pakke karbonadedeig
- 1 boks skåldede tomater
- 2 hvitløksfedd
- 1/2 løk
- 2 squash
- Revet lettost
- 1 boks cottagecheese
- Basilikum
Slik gjør du:
- Sett stekeovnen på 200 grader.
- Bruk en ostehøvel og rasp squashen på langs. Legg så squashen på tørkepapir og strø salt over skivene, slik at vannet i squashen trekkes ut.
- Stek kjøttet i pannen og la det steke 2 minutter før du tilsetter hakket løk, hvitløksfedd og tomater.
- Legg halvparten av kjøttblandingen i en ildfast form, og strø over med basilikum.
- Legg et lag med squash over kjøttet, og deretter et lag med cottage cheese.
- Gjenta steg 4 og 5 til du har to lag. Avslutt med et lag lettost på toppen.
- Stek midt i ovnen i 30 minutter.
- Server med en frisk salat og topp lasagnen med litt revet ost.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no