HJEMMELAGDE KJØTTKAKER
30 min
Kjøttkaker troner på toppen av norsk tradisjonsmat. Vi har alle et forhold til mors hjemmelagde kjøttkaker. Disse kan nytes med god samvittighet og du må nødvendigvis ikke kombinere de med brun saus og poteter. Her er det bare kreativiteten som setter grenser.
Ingredienser:
- 500 g karbonadekjøttdeig / kyllingkjøttdeig
- 1 løk finhakket
- 1 hvitløksfedd
- 1 egg
- 2 ss potetmel
- 2 dl lettmelk
- En klype salt og pepper
Slik gjør du:
- Bruk en bolle og bland alle ingrediensene sammen.
- Form farsen til runde kaker og stek de på middels høy varme med olje, til de blir gjennomstekte.
- Server gjerne med kålstuing, potetmos/rotmos, grønnsaker eller annet tilbehør.
Anbefalte retter
Våre kategorier
Søk blant våre oppskrifter og artikler
Har du sunne oppskrifter?
Tips sunt og godt:
E-post:
kontakt@suntoggodt.no